Aloha, Welcome to the Undefined Chaotic Thing, enjoy reading.
RSS

сряда, 30 ноември 2011 г.

tomorrow never dies


Не ме е страх от теб.

Нито от това, което искаш да правиш.

Страх ме е от мен самата.

И от това, което ще последва после.

От това, което сама ще чуя или ще се направя, че не чувам.

Страх ме е от днес, но повече ме е страх от утре.

Защото то е незнайно.

Защото то не казва дали ще те има теб в него.

Понеже мен не ме е страх от теб.

Страх ме е от мен.

Без теб.







15 comments:

Анонимен каза...

Страхотно, както винаги!

YMY каза...

И аз така, Плам! ;-)
Ето човек, който знае Ед! ^^

Plam каза...

Благодаря ви и на двете :))))

А за Ед - то нашето бе любов от първа слушалка :)

YMY каза...

НАЛИ! ^^

Ранни за записвания 2012 Гърция каза...

много хбаво пишеш, продължавай така, очакваме по-нови публикации, поздрави и до скоро

Plam каза...

Ех, че мило! Страшно много благодаря :)

онлайн супермаркет каза...

Много дълбока поема! Обичам да чета такава поезия, която те кара да се замислиш за нещо и нещо да остане в сърцето ти. Страха - част от живота на всеки от нас, но никой не се замисля колко неща пропускаме заради него.

Екскурзии Лондон каза...

"Не ме е страх от теб.

Нито от това, което искаш да правиш.

Страх ме е от мен самата. " много красиви и вярни думи. Човек най-много го е страх от самият себе си, какво може да напарви в даден момент и с тази песен е много добра публикация. Поздравления!

дайвинг египет каза...

Много е хубава песента има страхотен ритъм, който веднага те кара да затанцуваш и да си тананикаш.Поздравления за идеята да бъде така достъпна и за глухонемите, ще могат да разберат текста.Не съм я слушала тази песен.Стиховете са проницателни, добре написани и много силни"И от това, което ще последва после.От това, което сама ще чуя или ще се направя, че не чувам", всичко което ни се случва е защото сме позволи да ни се случи и е нормално да ни е страх от самите себе си.

био продукти каза...

И на мен страшно много ми допада песента.Мелодията е хубава.Да знаеш езика на глухонемите е чудесно богатство.Ритъмът на песента е разкошен, чак си затанцувах."Не ме е страх от теб. Нито от това, което искаш да правиш. Страх ме е от мен самата. И от това, което ще последва после." Не ни е страх от нищо, но понякога когато сме търпели прекалено много както казваш и ти в красивите си стихове, ...страх ме е от мен самата.Страх ни е от това което сме способни да сторим в дадена ситуация.Не бива да ни е страх от утре и незнайното, а точно обратното да сме щастливи и да чакаме с нетърпение утрешният ден.

нова година Лондон каза...

"Защото то е незнайно.Защото то не казва дали ще те има теб в него"Много неща не знаем.
Много силни стихове, пишеш доста добре поздравления.

парфюм каза...

"Страх ме е от мен самата.И от това, което ще последва после.От това, което сама ще чуя или ще се направя, че не чувам.Страх ме е от днес, но повече ме е страх от утре.Защото то е незнайно. Защото то не казва дали ще те има теб в него. Понеже мен не ме е страх от теб."Ние сме си най-големите врагове така е. Строфите са силни и смислени. Понякога се правим, че не чуваме дадени неща, просто защото не знаме как да отговорим и как би реагирал човека отсреща ни.

туроператори каза...

Ние самите можем да си направим най-лошото така е и е нормално да ни е страх най-много от самите нас...."От това, което сама ще чуя или ще се направя, че не чувам.Страх ме е от днес, но повече ме е страх от утре.Защото то е незнайно.Защото то не казва дали ще те има теб в него.Понеже мен не ме е страх от теб. Страх ме е от мен."пишеш добре, харесва ми много смислено и добре боравиш с думите. Блога е с хубав и приятен дизайн, продължавай да споделяш своите творби!

дайвинг египет каза...

Е няма такива стихове, много са силни и добре написани,карат те да се замислиш, ако имате още ще се радвам ако и тях споделяте."е ме е страх от теб.Нито от това, което искаш да правиш.Страх ме е от мен самата.И от това, което ще последва после.От това, което сама ще чуя или ще се направя, че не чувам.Страх ме е от днес, но повече ме е страх от утре.Защото то е незнайно.Защото то не казва дали ще те има теб в него...'Понякога се правим, че не чуваме така, но за чия сметка...по добре да си кажем всичко вместо да го таим в нас.

оферти за ранни записвания каза...

От както чух тази псе,която вече е доста старичка просто защото често я слушам доста се замислям над някои неща.Това,което пишете..." Страх ме е от мен самата. И от това, което ще последва после. От това, което сама ще чуя или ще се направя, че не чувам. Страх ме е от днес, но повече ме е страх от утре. Защото то е незнайно. Защото то не казва дали ще те има теб в него....."човек трябва да се страхува от това което може да направи в дадена ситуация и ако не е в душевна хармония може да стане страшно.Надявам се често да ни пишете и споделяте така.

Понеже мен не ме е страх от теб.

Страх ме е от мен.

Без теб.

Публикуване на коментар