Aloha, Welcome to the Undefined Chaotic Thing, enjoy reading.
RSS

сряда, 9 февруари 2011 г.

rehab


Ти си вреден за здравето. Ти си грип, от който ме втриса. Става ми студено на крайниците, а коремът ми се свива на топка. Прималява ми. Прилошава ми. Като се появиш, ми се завива свят. Кихам.
Ти си наистина опасен, вреден за здравето. Няма медикамент, с който да се предпазя от теб. Опитах всичко, но резултатът е нулев. Ти си неизлечима зараза. Просмукваш се в мен и ме правиш по-слаба. Унищожаваш ми имунната система, която съм градила старателно. Разболяваш ме. Кашлям.
Ти си вреден за здравето – и физическото, и психическото. След теб си говоря сама. На глас. Дори си отговарям на собствените въпроси, ръкомахайки. Халюцинирам с отворени очи. Вдигам висока температура. Припадам мислено. Давя се.
Ти си най-опасната болест, с която съм се сблъсквала. Само ти можеш да ме излекуваш. Проблемът обаче е, че може би не искам. Предпочитам да кихам, подскачайки на едно място; да кашлям силно; да се давя перманентно през отделни времеви интервали. Дори почна да ми е приятно да припадам от теб. Пък нека си вреден за здравето.


3 comments:

nana каза...

Сега пък какво съм направила?На никого не правя лошо.Мен пита ли ме някой като се поболях и ракът не се лекува.Но си чакам .Не упреквам никого.

Анонимен каза...

Ами те вредните неща все най-желани...:)

Plam каза...

напълно съм съгласна с теб.
преди време се натъкнах на част от текст на песен: I believe the junk food tastes so good because it's bad for you
мисля си, че описва идеално тенденцията "вредно нещо - прекрасност"

Публикуване на коментар