Aloha, Welcome to the Undefined Chaotic Thing, enjoy reading.
RSS

понеделник, 15 юни 2009 г.

girl


Седим на плажа и отпиваме коктейли. Поредни, разбира се. Жадно попивайки последните капки останала по дъното мента, гледаме как кожата постепенно придобива все по-бронзов загар. Докато денят, последният, се изнизва покрай нас, вече бяхме преминали през всички основни теми за едно наистина истинско женско море:

- мъже
- жени
- кариера
- излизания
- мъже
- пазар
- музика
- мъже
- приятели
- дразнители
- мъже

Някак все по-успокоително ми става, че независимо от времето, някои неща не се променят, а си остават точно толкова същите, колкото и преди десет години. Като фактът, че тя никак, ама никак не обича прашно и разхвърляно. Като фактът, че винаги, ама винаги намирам усмихната страна на нещата. Като фактът, че можем всеки ден да се виждаме и пак да имаме какво да си кажем. Като фактът, че дори и да не сме си гледали личицата със седмици, не е никак неловко, а при първа среща се почва една непрестанна какафония от думи, мисли и емоции. И това, точно това объркано сборно представяне на взаимоотношенията ни, ме изпълва с оптимизъм. Оптимизъм, че независимо от годините, местата, случките и други изплъзнали ми се за момента факти, все още има хора, на които мога да разчитам. И точно това е най-важното. И точно там се крие причината да съм с перманентна усмивка.

И така, мислейки си за всичко изписано и недоизписано по-горе привършихме поредни чаши, излегнали се под слънцето. Завили доволно крачета в пясъка, правим задължителния разбор на вечерта. Леко почернели, леко изморени, леко посолени по морски и с миди в косите.
А морето срещу нас. Идилия! Почти като в десети клас...почти.

6 comments:

Анонимен каза...

komentiram :D komentatora komentira komentari, komentiraiki komentiranoto!

Plam каза...

wooohooo, u just popped my comment cherry! :D

Анонимен каза...

whoohoooo, batmanieeee - they call me the comment sex god for a reason :D

Plam каза...

me likey... can i have some more batman comment juice? yesss

Анонимен каза...

Dobryaaaa, ya ya, naturlich! Wunderba!

Анонимен каза...

Pinch my letters, twist themmmm!!!!! Yaaaa

Публикуване на коментар