Aloha, Welcome to the Undefined Chaotic Thing, enjoy reading.
RSS

понеделник, 29 август 2011 г.

keep on searching




Намирам се в изречения, които не са мои. Разпознавам се в песни, които не пея. Егоцентрично търся парчета от мен, които старателно сглобявам в пъзел. Търся себе си, за да се поканя на среща. Планирам мислите си, които някой друг ми диктува. Римувам думите, които преминават покрай мен. Припознавам се в чужди лица. Размазвам очертанията си и се вливам в чужди сенки.


Казвам наглас редове, прочетени някъде. Жонглирам с чуждоизказани клишета. Проектирам фантазиите си, които намирам във филми. Изрязвам кадри от непознати сериали. Филмирам деня си, за да си го прожектирам насаме.

Аз съм ходеща витрина, в която се оглеждам. Сменям образа си, без да се замисля. Потъвам в море от препинателни знаци, които някой друг е поставил. Твърдя, че съм себе си, а сменям ролите за секунди. Търся път към мен, за да повървя малко. Тръгвам на някъде, а се спирам на десетия метър. Смело изнизвам като мъниста всяка фибра от тялото си. Разпадам се до последния милиметър, за да се влея наново.



Пиша, за да се намери някой в изречения, които не са негови.

Позна ли се?


6 comments:

Petya каза...

Аз се открих... :)

cadaurus каза...

I'd second on that. :) Мъдро измислено, красиво казано. :)

Plam каза...

Много ви благодаря и на двамата! Заради такива мнения си струва и ще продължа да си пиша изреченията :))))))

Petya каза...

You're allowed to stop writing when Johnny Walker stops walking ;]

Plam каза...

Това беше най-разкошният коментар, който съм получавал в скоро време!. Благодаря ти :)))))))))

Petya каза...

Моля, много ми харесва начинът ти на писане и изразяване и изобщо ми е хубаво в блога ти, така че продължавай все така :)) И със сигурност, още много хора мислят като мен!

Публикуване на коментар