Aloha, Welcome to the Undefined Chaotic Thing, enjoy reading.
RSS

петък, 13 август 2010 г.

in vain




Тя ненавижда начина, по който я гледаш. Ти не знаеш това. Застанал с очи, вперени в нея, я караш да се чувства неудобно. Плъзваш поглед по нея. Цялата. Изпиваш я с очи. Играеш си с мислите й. Провокираш я и се отдръпваш. Тя ненавижда това.



Тя ненавижда смеха ти, който отеква така близо до нея. Ти не знаеш това. С притворени клепачи почти може да усети дъха ти. Топъл, влажен, точно такъв, какъвто тя иска. Провокира я и се отдръпва. Тя ненавижда това.



Тя ненавижда малките шегички, които й отправяш. Ти не знаеш това. С лека усмивка казваш поредното нещо, което иска да чуе. Караш я да се усмихва, дори когато най-малко очаква. Казваш й думи, които мислиш, но после прехапваш устни, осъзнал колко много си се открил. Провокираш я и се отдръпваш. Тя ненавижда това.



Тя ненавижда всичко в тебе. Ти не знаеш това. Погледа, смеха, шегичките ти.Удивлява се на лекотата, с която умееш да играеш роли иобъркваш самия себе си. И въпреки това те иска. А ти я провокираш и се отдръпваш. Тя ненавижда това.



Тя ненавижда теб самия. Ти не знаеш това. Застанала близо до теб, мислено те изоставя и скоро ще затвори вратата безвъзвратно. Тогава и погледът ти няма да й пречи. Смехът ти ще стане дразнещ, а шегичките ти – глупави и плиткоумни. Ще се опитваш да я провокираш и да се отдръпваш. И ще ненавиждаш това.

6 comments:

Анонимен каза...

Didi: delete this number:)

Plam каза...

Already has been deleted :)

Greg Behrendt каза...

He's Just Not That Into You? Happens to all of us...

Plam каза...

стига с филмите. предлагам от сега нататък да се нкарваме в книги, не в кино ленти

ПС: He's Just Not That Into You е разкошен :)

пак аз каза...

всъщност "He's Just Not That Into You" е книга, даже две...

http://www.amazon.com/Hes-Just-That-Into-Understanding/dp/141690977X/

http://www.amazon.com/Hes-Just-Not-That-Into/dp/1416909532/

Plam каза...

благодаря ти, пак аз и Greg Behrendt. интересна хрумка е, че съавтора на He's Just Not That Into You и консултанта на Sex and the City ми пише коментари. искрено съм поласкана :)

Публикуване на коментар