Aloha, Welcome to the Undefined Chaotic Thing, enjoy reading.
RSS

петък, 20 август 2010 г.

daydream


Значи, той е висок, но не прекалено, слаб и чаровен. Значи, не го свърта на едно място и има подне един татус. Умее да ме разсмива и носи на конче. Не е най-добрият танцьор на света, но хваща точния ритъм и пее вярно. значи, той ми се обажда само, когато има нещо да ми каже, а не ми досажда непрестанно. Гласът му е мек и казва Ч, Ш и Щ по онзи, момчешко-сладкия начин. Значи, той ме обича, пък аз ще се омъжа за него и ще му народя един футболен отбор челяд. Значи, ние няма да се кротнем, ами и вече попораснали пак ще ни е лудо. Значи, той е страхотен и най-важното - съществува. Просто трябва да се запозная с него.

Ако някой го открие преди мен, ръцете долу! Мой си е! Аз си го измислих, нарисувах и аз ще си се запознавам с него.

Някой ден.

7 comments:

lazarica каза...

Мило мое момиче,
по -добре от мен знаеш, че вече познаваш този човек. Спокойно, ние също знаем за неговото съществуване. Проблемът ти е, не че другите са полазили по него с ръце, а че ти самата не си ги протегнала. Срахувай се, но той ще си тръгне и тогава ще трябва да рисуваш, измисляш, сънуваш само неговите форми.Така че лудо момиче- GO ON!!!

Plam каза...

Понякога се чудя, познавам ли го като отделен индивид или този образ е съвкупност от качества на поне пет-шест души. Затова и още непротегнала ръце, седя и рисувам мислено контури.
А че ти знаеш може би най-добре или си сред тези, които най-добре знаят, в това няма спор. Което ме подсеща - другата седмица давям заявка за вечер тип "обмяна на опит, идеи, преживелици". Часът и мястото на срещата ще бъдат доизяснени скоро. Пък и да си рисуваме малко заедно, че сама вече ми е скучновато.

lazarica каза...

Неумея да рисувам, но пък ще съм описателна.Чакам с нетърпение масовото цапондрене.
Държа да кажа за написаното ти ЗНАЧЕНЕ- не е съвкупност, не се залъгвай, той е там и те чака...:)

Schenker каза...

Аз се сещам за един такъв ... ма е 5 години по-малък от теб ;))

Plam каза...

нима? къде е? и откъде знаеш, че пък е с точно 5 години по-малък от мен?
много въпроси, но така е то моето прословуто любопитство : )

Schenker каза...

Е ... хубав въпрос. Още в първи клас ме научиха да събирам и изваждам ;)

От цялото описание само не съм сигурен за "Ч"-то, "Ш"-то и ... кое беше другото ... само знам че с "Р" има проблем. Но ако само ще си шушукате и щъкате, значи не е грижа :))~

Матраци каза...

това ч, ш, щ не го разбрах много

Публикуване на коментар